Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın esnasında emniyetliğin katkısızlanması ve orantılı şekilde tahliyenin gerçekleşmesi derunin kullanılan baplara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen baplar emin şekilde binanın vazgeçme edilmesine olanak tanır.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat diğer kapı imalatları gibi bileğildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın güvenliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin daha güçlü başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın bapsı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapılarının ve daha birsonsuz yangın ekipmanın nite kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın kesinlikle sağlamlandığını öğrenmek kabilinden çizgi durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere hareketsiz yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate hileınarak zaruri nüshada yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Bir Kanatlı Yangın Kapıları; Tenha kanatlı tasarımıyla, mahdut mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın simultane güvenli bir çıkış sağlar.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin aklı başında şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın çıkan ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanoğluın ve müteallik örgünın eminğini sağlayıcı bapya yangın bapsı adı verilmektedir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da bakış önünde bulundurularak standartlara oranlı şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da mimarilması gerekmektedir.

Ister bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak adida dünya alan illere iş vermekteyiz.

Sıcaklıkla genleşerek kötüı sızdırmayan özel conta ve hınçe dayanıklı pencere takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti Yangın Merdiveni Kapısı sunması onları çok giranbaha hale getirmiştir.

Report this wiki page